Via de MatchBeurs in Leusden werd daarom de verbinding gelegd met Lion’s Club Leusden. Op dinsdag 14 februari vond het evenement plaats. Bewoners van Lisidunahof konden elk met 1 begeleider genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Leden van de Lion’s Club hielpen met het dekken van de tafels, het versieren van de diner zaal en het uitserveren van het eten. Bij binnenkomst werden de gasten feestelijk ontvangen met een drankje. Er was een fotograaf aanwezig waar de mensen - al dan niet met aanwezige verkleed materialen -  op de foto konden, waarna ze naar hun tafel werden begeleid.De bewoners en hun mantelzorgers genoten zichtbaar van het voortreffelijke eten. De koks hadden hun uiterste best gedaan om iets moois op tafel te toveren. Daar werd aan het einde van de avond dan ook uitvoerig voor geapplaudisseerd. 

Tussen de gangen door droeg een van de medewerkers van Lisidunahof de tekst voor van het liedje ‘Wat als’ van Joe Buck. Dit nummer gaat over dementie en was voor de aanwezigen zeer herkenbaar en emotioneel.De avond werd afgesloten met een overheerlijk dessert, waarvan de vrijwilligers van de Lion’s Leusden ook mee mochten genieten.

Al met al een geslaagde en indrukwekkende avond. Prachtig om Lisidunahof te kunnen helpen bij het creëren van een bijzondere avond voor de bewoners en hun begeleiders.